Kakao-planchen av Olle Eksell

Kakaoplanschen
Min tavla står på golvet..

Jag får många frågor om var man kan köpa den. Den finns på formdesigncenter för 300:- med frakt så blir det 450:-.
Jag har sett flera gånger att den säljs begagnad på tradera eller blocket för betydligt mer…

Alltså denna poster har blivit sjukt populär på senare år men när jag köpte min så hade jag inte sett den hos många alls, jag föll för det grafiskt enkla som jag gillar så mycket. Har läst bl a på Styleroom att många tröttnat på den, bara för att “alla” har den men jag gillar min än och hur skulle det se ut om man skulle börja byta ut saker här hemma bara för att folk börjar köpa samma saker?? Då hade jag behövt byta ut en hel del här hemma!

Nu snart ska jag bege mig ner på stan, hoppas på fynd på mellandagsresan, har jobbat alla dagar hitils!

This entry was posted in Hemma hos mig, Vardagsrum, Webshoppar and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Kakao-planchen av Olle Eksell

  1. Pingback: Herr kakao har flyttat! | DesignInsight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>